PLAN DIRECT EEN AFSPRAAK!


Onze adviseur komt graag bij u langs.

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Montage Prefab dakkapel binnen 1 dag!

 
Met een prefab dakkapel kunt u binnen slechts één dag meer ruimte in uw woning creëren. Doordat de dakkapel volledig geprefabriceerd wordt, gaat het plaatsen razendsnel. U heeft dan ook nauwelijks overlast tijdens de montage in uw woning en kunt direct genieten van meer licht, ruimte en leefgenot.
 
Top kwaliteit
Uw dakkapel plaatsen gaat razend snel. Echter is het plaatsen van uw dakkapel geen race tegen de klok, het gaat ons uiteindelijk om het afleveren van een top kwaliteit dakkapel.
 
Dakkapel vergunning
Ziet u op tegen het papierwerk rondom de aanvraag van een vergunning? Wij nemen u graag de zorg voor het regelen van een vergunning voor uw prefab dakkapel uit handen. 
 
Waar moet ik nog meer op letten?
De website van VerbouwWijzer geeft u veel informatie wanneer u een dakkapel overweegt. Kijk voor meer algemene informatie ook eens op: http://www.verbouwwijzer.nl/dakraam-en-dakkapel/
 
Besteleendakkapel.nl ontwikkelt, produceert en plaatst de dakkapel volledig in eigen beheer. Daardoor kunnen wij als geen ander een dakkapel op maat bouwen. Geheel volgens uw wensen en in de stijl van uw woning en uiteraard volledig op maat! Uw prefab dakkapel kan bovendien in zowel hout als kunststof geleverd worden. 
 
 

Kunststof Kozijnen

lees meer

Dakkapel 'Op maat'

lees meer

Vergunningen

lees meer