PLAN DIRECT EEN AFSPRAAK!


Onze adviseur komt graag bij u langs.

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

 

Dakkapel renovatie

 

Is uw dakkapel aan renovatie toe? Wij verzorgen graag een professionele opknapbeurt voor u! Vlot, voordelig, deskundig en met zo weinig mogelijk overlast.

 

Besteleendakkapel start met een inspectie van uw dakkapel en geeft u een professioneel advies over de mogelijkheden voor het renoveren of eventueel vervangen. Als renovatie van uw dakkapel nog mogelijk is, dan ontvangt u van ons een gespecificeerde offerte met een duidelijke omschrijving van onze werkzaamheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het vervangen van de kozijnen, het lood, de boeiboorden of de zijwangen van de dakkapel. Wellicht is dit een goed moment om over te stappen naar een kunststof dakkapel? Zo kiest u voor een onderhoudsarme oplossing.

 

Is de dakbedekking van uw dakkapel meer dan 10 jaar oud? Denk dan eens aan een milieuvriendelijke EPDM-dakbedekking. Deze wordt gemaakt van o.a. synthetisch rubber dat wordt gevulkaniseerd tot een elastisch materiaal. EPDM heeft een zeer lange levensduur (meer dan 30 jaar) en is ongevoelig voor UV en ozon, blijvend elastisch van -35 tot +120 graden Celcius, bestand tegen o.a. zure regen, zouten, logen, zuren en wortelvast en rotbestendig.


Nog vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de renovatie van uw dakkapel. 

 

Maak vrijblijvend een afspraak!

 

 

 

Dakkapel renovatie Besteleendakkapel.nlDakkapel renovatie Besteleendakkapel.nlDakkapel renovatie Besteleendakkapel.nl

 

De oude situatie...... >                          Tijdens de renovatie...... >                 ...... De nieuwe situatie!

 

 

Kunststof Kozijnen

lees meer

Dakkapel 'Op maat'

lees meer

Vergunningen

lees meer