PLAN DIRECT EEN AFSPRAAK!


Onze adviseur komt graag bij u langs.

Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Dakkapel op maat 


Uw dakkapel wordt volledig op maat gemaakt. Besteleendakkapel doet dat volledig in eigen beheer, geheel volgens uw wensen en in de stijl van uw woning. Of dat nu gaat om extra ruimte voor uw studeerkamer, een speelkamer voor de kinderen of een badkamer. U ziet op tegen overlast tijde de bouw of montage? Wij plaatsen uw dakkapel binnen één dag! De mogelijkheden voor een dakkapel op maat zijn dan ook ongekend. Inspiratie? Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden:

 

Traditionele dakkapel 

Snel, eenvoudig en vergunningsvrij veel extra licht en ruimte creëren? Dan is deze traditionele dakkapel op maat dé oplossing! Deze dakkapel valt op door zijn rechte contouren en plat dak. De dakkapel is voorzien van duurzaam dakleer.


Dakkapel met schuin (pannen)dak

Extra leefruimte, geheel in stijl en geïntegreerd in uw woning? Kies dan voor een dakkapel met een schuin (pannen)dak. Besteleendakkapel.nl plaatst deze prachtige dakkapel op maat, waarbij de dakpannen en de vorm van de dakkapel gelijk zijn aan die van het dak van uw woning. Voor een dakkapel met een schuin dak moet altijd een vergunning worden aangevraagd.

 

Dakkapel met zadeldak

Meer ruimte creëren maar toch de karakteristieke uitstraling van uw woning behouden? Dan is een dakkapel met zadeldak een uitstekende keuze! Ook voor deze dakkapel op maat is een omgevingsvergunning noodzakelijk.

 

Nokverhogende dakkapel 

Extra ruimte en licht winnen onder een laag dak? Met een nokverhogende dakkapel maakt u zelfs van een bergzolder of vliering een comfortabele leefruimte! Besteleendakkapel.nl is gespecialiseerd in zowel één- als tweezijdige nokverhogingen. Voor een nokverhogende dakkapel dient u een vergunning aan te vragen. Een hele bijzondere dakkapel op maat.. met een verbluffend resultaat! 
Al onze dakkapellen worden vanzelfsprekend met de grootste zorg en vakkundigheid op maat gemaakt. En: binnen een dag geplaatst! Klik hier voor een impressie van de prijs van dakkapellen.


Nog meer comfort? Laat u vrijblijvend informeren over het uitbreiden van uw dakkapel op maat met bijvoorbeeld rolluiken of screens.
 

 

Kunststof Kozijnen

lees meer

Dakkapel 'Op maat'

lees meer

Vergunningen

lees meer